Haljina i nakit poznate regionalne dizajnerice oduševili goste na inauguraciji

Foto: Getty, Instagram

RAD modne dizajnerice i umjetnice Vesne Milošević primijećen je i na inauguraciji američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Njezine haljine i nakit iz najnovije kolekcije za proljeće/ljeto 2017., predstavljeni su na New York Fashion Weeku, a podosta pažnje ukrali su i na nedavnoj inauguraciji predsjednika Trumpa.
 
 
Zadovoljstvo da nosi njezin dizajn, imala je Mija Marković, djevojka s naših prostora koja živi i radi u New Yorku i koja je u Bijelu kuću bila pozvana kao član i administrator akreditirane zaklade Ujedinjenih Naroda.
 
 
Smeđokosa ljepotica završila je dva fakulteta, govori 6 stranih jezika, a u slobodno vrijeme se bavi modelingom, a povremeno radi i kao voditeljica.
 
 
Mija je nosila nakit ELM Jewelry Vesne Milošević na svim događajima povodom inauguracije, svečanom doručku, partyju i balu, kao i njezinu haljinu. 
 
 
Osim Vesnine haljine i nakita, nosila je i crnu svečanu haljinu dizajnera Zvonka Markovića, koji je jednom prilikom obukao i slavnu Kylie Jenner, kao i crvenu uz Vesnin nakit, što se vidi na fotografiji s glumcem Stevenom Baldwinom.