Holivudski frajer koji nije odustao od svoje zaručnice ni u njezinoj najgoroj fazi

Foto: Getty, Instagram, X17/Guliver

MARKANTNI Australac jedan je najpoželjnijih holivudskih frajera, baš kao i njegov brat Chris.

Radi se o Liamu Hemsworthu koji navodno više nije najpoželjniji neženja jer se već neko vrijeme šuška kako je svoju dugogodišnju djevojku, glumicu i pjevačicu Miley Cyrus odveo pred oltar u strogoj tajnosti.
 
 
Na njihovu ljubavnu priču podsjetio nas je on sam sinoćnjim dolaskom na crveni tepih amfAR gala večere u Hong Kongu na kojoj je bila i brazilska manekenka Alessandra Ambrosio koja je poglede privlačila u crnoj haljini golih leđa.
 
 
U crnom odijelu, Liam je bio još zgodniji nego inače no Miley mu ovoga puta nije bila pratnja. A da je njihova ljubavna prošlost bila "med i mlijeko", apsolutno nije no ljubav je pobijedila, a žene su još više zavoljele Liama jer se pokazao kao pravi frajer čekajući povoljno vrijeme za njihovu ljubav. 
 
 
Podsjetimo, Liam i Miley počeli su se viđati 2010. godine nakon što su se upoznali na filmskom setu, a svega dvije godine kasnije on ju je zaprosio. Na iznenađenje obožavatelja, 2013. godine par je prekinuo zaruke no nikada nisu otkrili koji su razlozi doveli do toga. U siječnju 2016. godine dogodio se nagli obrat. Par je dočekao Novu godinu ljubakajući se po Australiji, a nekoliko tjedana kasnije Miley je vratila prsten na ruku.
 
 
No, u vrijeme dok je solirala, Miley se pretvorila iz Disney slatkice u okorjelu partijanericu, ljubiteljicu marihuane i provokativnih krpica, kada ih je imala na sebi, a često je znala šokirati javnost svojim ponašanjem, čak i svoje najvjernije obožavatelje kojima nije bilo jasno što se događa.
 
 
 
U to vrijeme započela je i vezu s manekenom Patrickom Schwarzeneggerom, sinom slavnog snagatora Arnolda no ljubav je potrajala svega 6 mjeseci. Liama se u to vrijeme pak povezivalo s glumicom Ninom Dobrev i Eizom Gonzalezom no napisi nikada nisu potvrđeni. Miley je nakon prekida s Patrickom viđena i kako ljubi Victoria's Secret anđelicu Stellu Maxwell koja je danas poznata i kao djevojka glumice Kristen Stewart.
 
 
Sudeći po njihovim zajedničkim slikama na društvenim mrežama i pojavljivanja na elitnim holivudskim događajima, par je danas sretniji no ikad, a Miley se u potpunosti smirila te se posvetila novoj glazbi i mirnijem životu uz svoju prvu ljubav. Njezin hit "Malibu" posvećen je upravo Liamu u kojem mu se i javno zahvalila za njegovu ljubav.