Holivudski par koji je izazivao podsmijehe jučer je pokazao koliko se još uvijek voli

Foto: Getty

PAR se upoznao davne 1998. godine.
 
Glumci Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas vjenčani su od 2000. godine, a između para je čak 25 godina razlike.
 
 
Kada su se 1998. godine upoznali na filmskom festivalu Deauville u Francuskoj, čemu je kumovao glumac Danny DeVito, a i godinama kasnije, njihova je veza izazivala podsmijehe okoline, jer je razlika u godinama bila itekako vidljiva.
 
No, 19 godina poslije, golupčići su zaljubljeni kao prvog dana, a to su pokazali i sinoć na jednom crvenom tepihu, gdje su se gledali i držali za ruke kao da su na početku svoje ljubavne priče.
 
 
Raskošno vjenčanje održano je 18. studenog 2000. godine u hotelu Plaza u New Yorku, nakon što je finaliziran njegov razvod od bivše supruge, a glumce je taj dan "olakšao" za čak 1,5 milijuna funta pa nije ni čudo da je njihovo vjenčanje tada proglašeno "vjenčanjem godine".
 
 
Par zajedno ima dvoje djece, sina Dylana i kćer Carys, koja je nedavno očarala svojom ljepotom. Za par se svih ovih godina nije vezao niti jedan veći skandal no mnogo se pisalo o njegovom raku grla koji je otkriven 2010. godine, za koji je on otkrio kako ga je dobio zbog oralnog seksa. Ne samo da je time bilo narušeno njegovo zdravlje nego je i glumica pala u depresiju, o čemu je često otvoreno govorila no par je unatoč nedaćama kojih ima u baš svakoj vezi, ostao jedno uz drugo.
 
 
Michael danas ima 73 godine, a mnogi su primijetili kako je sinoć svoju atraktivnu suprugu gledao kao zaljubljeni dječarac.