Holivudski par koji je uspio tek nakon prekida, sinoć je blistao na premijeri

Foto: Splash News, Instagram

SINOĆ je u Londonu održana premijera filma "THOR: Ragnarok".

A među okupljenim gostima našao se i holivudski par koji je svoju sreću našao tek nakon druge šanse.

Radi se o samozatajnom ljepotanu Liamu Hemsworthu te pjevačici i glumici Miley Cyrus, koja je nakon prekida njihovih zaruka novinske stupce punila kontroverznim ponašanjem te kratkom avanturom sa sinom glumca Arnolda Schwarzeneggera, Patrickom.

Podsjetimo, mladi par počeo se viđati 2010. godine, a svega 2 godine kasnije, Liam je zaprosio svoju djevojku. 2013. godine, na iznenađenje obožavatelja, par je potvrdio prekid, no nikada nisu otkrili koji su razlozi doveli do toga.

U siječnju 2016. godine dogodio se nagli obrat. Par je dočekao Novu godinu ljubakajući se po Australiji, a nekoliko tjedana kasnije, Miley je vratila zaručnički prsten na ruku.



Sudeći po njihovim zajedničkim slikama na društvenim mrežama, par je sretniji nego ikad, a Miley se u potpunosti smirila te se posvetila novoj glazbi. Njezin posljednji hit "Malibu" posvećen je upravo Liamu, gdje mu se zahvalila za njegovu ljubav.



Par je i na sinoćnjoj premijeri izgledao sretno i zaljubljeno, a dok je on blistao u elegantnom, crnom odijelu, Miley se odlučila za vrlo šarenu haljinu i make-up, no na takva smo njezina izdanja itekako navikli.