Hranom do boljeg seksa

KAKO biste začinili svoj seksualni život ne morate uvijek imati seksi rublje, razne igračke za odrasle ili skupe namirnice koje potiču seksualnu želju. Nekad je dovoljno samo otvoriti hladnjak ili prošetati do kvartovskog dućana i lude noći su vam zagarantirane.

Bučine sjemenke

Izvor su cinka za koji je dokazano da povećava želju za seksom jer podiže razinu testosterona. Koristite ih kao dodatak svakom jelu, grickajte ih između obroka, dodajte u salate ili zobene pahuljice koje jedete za doručak.

Bademi

Sva hrana koja je dobra za srce, dobra je i za sve ostale organe jer zdravo srce održava razinu kisika u organizmu i omogućava dobar protok krvi i hranjivih tvari. 30 grama badema daje vam 35 posto potrebnog dnevnog unosa vitamina E (još jedan sastojak koji potiče hormone odgovorne za seksualnu želju da se probude). Nosite ih svuda sa sobom i uživajte u rezultatima.  

Sjemenke soje


Potiče proizvodnju prirodnog lubrikanta za žene i jedna od najboljih namirnica za zaštitu prostate kod muškaraca. Soja smanjuje kolesterol i krvni tlak, a jedno istraživanje je čak pokazalo da će vam pomoći da bolje izgledate goli jer smanjuje masne stanice. Idući put kad naručite sushi ne zaboravite predjelo.

Pšenične klice


Potiču stvaranje aminokiselina koje djeluju na povećan dotok krvi u "određene dijelove" tijela, a usto i usporava starenje kože. Možete ih dodati u salate, tople ili hladne žitarice i voćne frapee.

Lubenica

Sočna lubenica sadrži citrulin, a usto je 92 posto voda pa ćete brzo nadoknaditi tekućinu nakon "određenih" aktivnosti.


Ako je vjerovati zakladi "Smell and Taste" iz Chicaga, od mirisa kokica s maslacem sve što muškarci žele je seks, pa drugi put kad odlučite gledati film, znate koje grickalice treba pripremiti. Ako mu uz to servirate bučnicu s malo lavandinog ulja, nećete stići ni do najavne špice jer nakon konzumiranja ovih namirnica 40 posto više krvi odlazi u "određeni organ".

Zanimljivo je i da miris grejpa čini da žena u muškarčevim očima izgleda 6 godina mlađe. Barem tako tvrde znanstvenici koji su proveli istraživanje vezano uz hranu i seks.

Seks je odličan i umjesto teretane jer u 30 minuta seksa sagorite između 150 i 200 kalorija. Alkohol i cigareta smanjuju seksualnu želju pa umjesto u kafić, prije lude noći svratite u "Bio&bio".