I Maja Šuput nosi hit majice, koje ste nekad mogli kupiti samo u CD shopu

Foto: Instagram, H&M

KRAJEM ožujka pisali smo vam o tome kako ove majice osvajaju modni svijet.
 
Kada pogledamo dosadašnje modne trendove u 2017. godini, jasno je kako je ovo godina svih popularnih trendova 90-ih godina prošloga stoljeća.
 
A jedan takav su i majice s printevima, odnosno imenima popularnih rock bendova. Nekada su se te majice kupovale na koncertima ili u CD shopovima, no ubrzo su i brojni high-street brendovi shvatili kako bi ih žene kupovale, kada bi one bile na policama njihovih dućana. A to je upravo ono što se i dogodilo.
 
 
Žene diljem svijeta uspjele su ih odlično iskombinirati i na ženstvene kreacije, poput plisiranih suknji, ili ih nose uz kožne hlače, traperice, donje dijelove trenirke, minice i slično.
 
A ni domaće dame nisu odoljele ovom trendu, a jedna od njih je svakako i Maja Šuput, koja se svojom pohvalila na Instagramu, tijekom noćnog provoda u susjednom Beogradu.
 
 
Radi se o dužoj majici-haljini, koju je iskombinirala s mrežastim čarapama, kožnom jaknom i sandalama na visoku petu, a mi smo za vas pronašli nekoliko takvih modela u jednom od najpoznatijih high-street dućana.
 

 

 H&M, 20 eura
 
H&M, 20 eura
 
H&M, 30eura