Iako se godinama šuška da je gay, od pogleda na njegovo tijelo zastaje dah

Foto: Splash News, Instagram, Vogue

ŠUŠKA se već godinama, no to nikada nije potvrđeno.

33-godišnji nogometaš Cristiano Ronaldo živi život iz snova: ima milijune na računu, četvero djece, prekrasnu curu, putuje svijetom te je vrlo uspješan i cijenjen u svom poslu.
 
 
A kad ne igra nogomet ili provodi vrijeme s obitelji, zgodni Portugalac dizajnira donje rublje koje sam reklamira jer može li to itko bolje od njega?
 
U novoj kampanji brenda CR7 ipak uopće nismo doživjeli nove modele bokserica jer svu pažnju zaokupilo nam je njegovo isklesano tijelo u kojem uživa samo jedna žena, manekenka Georgina Rodriguez. Ipak, nitko nam ne zabranjuje uživati u pogledu.
 
 
Podsjetimo, Cristiano je Georginu Rodriguez prvi put primijetio na eventu modne kuće Dolce&Gabbana 2016. godine, a u to vrijeme ona je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu. Ubrzo nakon toga su prohodali, ali kada su u javnost procurile njihove prve zajedničke paparazzo fotke, Georgina je dobila otkaz jer se njenim šefovima nije svidjela tolika medijska pažnja. No nije dugo bila nezaposlena - veza s najpoznatijim nogometašem na svijetu, ali i njen atraktivni izgled, brzo su joj osigurali posao modela. 
 
 
No njena karijera bila je kratkog vijeka jer je Georgina brzo ostala trudna. A čini se da će i budući angažmani trebati pričekati jer se 22-godišnjakinja sada odlučila potpuno posvetiti majčinstvu, iako je brzo nakon porođaja pokazala manekensku figuru.  
 
 
Georgina i Ronaldo sredinom studenog prošle godine dobili su kćer Alanu Martinu, a osim nje Cristiano ima još troje djece koje su mu rodile surogat majke. 
 
 
"Djeca su naša najveća radost. Čim se probudimo, izgrlimo ih i izljubimo," otkrila je Georgina u intervjuu za španjolski časopis Hola i dodala da su od rođenja svog biološkog djeteta Cristiano i ona još sretniji i zaljubljeniji. 
 
Prije Georgine nogometaš je 5 godina ljubio rusku ljepoticu Irinu Shayk, a već se tada šuškalo kako je plaća da mu glumi djevojku samo kako bi sakrio istinu da voli muškarce. Pogađate, za Georginu se od početka priča isto.
 
 
Kako god bilo, uvijek ćemo uživati u pogledu na ove mišiće.