Iako slavu može zahvaliti isključivo prezgodnoj mami, ona postaje sve veća zvijezda

Foto: Splash News, Getty

NE MOŽEMO se načuditi tome koliko su slične.


Top model Cindy Crawford 90-ih je godina bila jedna od najljepših i najzaposlenijih žena na svijetu, a i dan danas za njome se okreću glave, muške i ženske.



Iako bi joj na izgledu pozavidjele i puno mlađe žene, posljednjih mjeseci u središtu pozornosti je njezina 16-godišnja kći Kaia koja je mamina slika i prilika.



Nije dugo trebalo da svi vodeći modni brendovi te urednici prestižnih časopisa počnu angažirati lijepu djevojčicu za svoje kampanje i naslovnice, a da se ne radi o tek prolaznom hiru, dokazano je na Tjednima mode koji su se posljednjih tjedana održavali u vodećim modnim prijestolnicama New Yorku, Londonu, Milanu i trenutno Parizu.

Kaia je nosila gotovo sve najvažnije revije, a paparazzi su ju slijedili u stopu i svugdje izvan piste.



A kako dominira pistama, mlađahna ljepotica briljira i u modi jer je vrlo brzo izgradila tipični manekenski stil u koji je ubacila dozu osobnosti te osvojila i našu pažnju.



Njezin se modni izričaj tako sastoji od prilično jednostavnih komada koje kombinira na zanimljive i "coolerske" načine, no za razliku od svojih kolegica i prijateljica Belle i Gigi Hadid te Kendall Jenner i Hailey Baldwin, Kaia to radi s ukusom.



Iako slavu duguje isključivo poznatoj mami, Kaia polako ali sigurno gradi vlastiti put do slave, a u nekoliko mjeseci pokazala je kako ne planira samo tako nestati.