Influencerice otkrile kako u ovim teškim vremenima svoje domove čine sretnijima

NAJRAZLIČITIJI aspekti života mogu utjecati na vaše raspoloženje i razinu samopouzdanja. Baš kao što na to utječe ono što odjenete, tako može utjecati i uređenje vašeg životnog prostora.

S obzirom na nemile okolnosti koje su zadesile cijeli svijet, svi mi se, sada više nego ikad, želimo osjećati sretno u svome domu. No, kako na taj osjećaj možete utjecati bez da potrošite cijelo bogatstvo na uređenje interijera? Odgovor na to pitanje dale su četiri influencerice u razgovoru za Who What Wear.

EMILY JANE LATHAN

"Apsolutno bih rekla biljke. Uvijek vizualno uljepšavaju prostor, a postoji i poseban citat koji volim: saditi vrt znači vjerovati u sutra. Mislim da je dobro za dušu ako svakodnevno imate o čemu brinuti i ako znate da mu pomažete u napredovanju", otkrila je ova influencerica i osnivačica Rock n Rose.

CHIARA PERANO

"Miran dom čini da se osjećam zadovoljno. Umirujuća paleta boja je neophodna, kao i udobnosti poput jastuka i pokrivača za hladnije mjesece. Imam i puno biljaka", opisala je svoj životni prostor Chiara.

KARINA MARRIOTT

Ova influencerica vjeruje da su najljepši ukras njezinog prostora isprintani zanimljivi citati i motivacijske poruke koji je zaista i motiviraju te ohrabruju.

EMMA SPEDDING

Čak i prije nego je stigao namještaj u njezin novi dom, Emma se pobrinula da joj životni prostor bude ugodan.

"Tako da u dnevnoj sobi i spavaćoj sobi ima puno pokrivača, lanenih jastuka i prekrivača", otkrila je te dodala kako s velikom pažnjom bira i posteljinu.