Internet u čudu: Tko je misteriozni tata treće bebe Megan Fox?

Foto: Splash News, JLP, Press

PRELIJEPA glumica ponovno je u blaženom stanju.


Iznenađenje! Jedna od najpoželjnijih glumica na svijetu, Megan Fox, jučer se na crvenom tepihu u Las Vegasu pojavila u crnoj uskoj haljini, koja je otkrila dobro čuvanu tajnu, a to je njezin trudnički trbuščić.



Zvijezda serije "The Teenage Mutant Ninja Turtles" pojavila sa svojim kolegom Willom Arnettom, a obožavatelji su se odmah počeli zapitkivati tko je otac djeteta.



Podsjetimo, 29-godišnja glumica prošle je godine objavila da se rastaje od svog 42-godišnjeg sexy supruga Briana Austina Greena, s kojim već ima dvoje djece, 3-godišnjeg sina Noaha i 2-godišnjeg Bodhija.



Par je u braku proveo 5 godina, a ostali su u prijateljskim odnosima, no ne znamo radi li se o toliko dobrim odnosima da su i razdvojeni napravili još jedno dijete. Nakon Briana, Megan nije viđena s niti jednim drugim muškarcem, no još uvijek nema potvrde kako je on tata i trećeg djeteta.



Njihova ljubavna veza započela je 2004. godine, a navodno im je presudila činjenica kako je Megan vrlo neovisna, što je zvijezdu serije "Beverly Hills 90210" počelo jako smetati. Nakon razvoda, 42-godišnji Brian od lijepe je supruge zatražio i alimentaciju.

Čestitke glumici i misterioznom tati!