Irina Shayk u ovoj je haljini ukrala svu pažnju na crvenom tepihu u Cannesu

Foto: Splash

GDJE god se ova zanosna Ruskinja pojavi, ostali padaju u drugi plan.
 
Irina Shayk ne slovi bez razloga za jednu od najljepših žena na svijetu, no ipak nas uvijek uspije iznenaditi svojim besprijekornim izgledom. Ništa drugačije nije bilo ni kada je jučer prošetala crvenim tepihom Filmskog festivala u Cannesu u seksi crvenoj haljini koja nije ostavila puno prostora mašti.
 
 
Riječ je o haljini s potpisom modne kuće Versace koja je sastavljena od nekoliko komada tkanine povezanih lancima i ispod koje manekenka očito nije nosila donje rublje, što otkrivaju prorezi na donjem dijelu haljine koji sežu sve do malo ispod pazuha. Osim što je vatrenim izdanjem mamila poglede, Irina je potvrdila i povratak jednog trenda iz devedesetih o kojem smo vam već i pisali, a riječ je o ukosnicama koje su sada ponovno kul. 
 
 
Irina je nosila decentne zlatne ukosnice iznad oba uha, dok su joj naušnice s crvenim kristalićima i nanizano prstenje osigurali dodatnu dozu glamura. Na nogama je imala elegantne zlatne sandale koje je uskladila s detaljima na haljini i svjetlucavim sjenilom na očima. Dan prije na crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu stigla je u još jednom odličnom, ali puno manje atraktivnom izdanju.
 
 
Tada je nosila raskošnu dugačku crnu haljinu talijanskog brenda Twin Set s džepovima i glamurozni nakit, kosu je svezala u visoku punđu te look začinila crvenim ružem na usnama.