Ivana Kovač nagrađena za stajling na Splitskom festivalu, evo tko je još blistao

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

SINOĆ je na splitskim Prokurativama održana završna večer ovogodišnjeg Splitskog festivala.

Kao i svake godine, na pozornici su se predstavili brojni poznati domaći glazbenici, a najboljom pjesmom 59. festivala glazbe u Splitu proglašena je skladba "Kuća naše pisme" u izvedbi Gorana Karana, Tedija Spalata i klape Sveti Juraj HRM koja je osvojila prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda Zlatni val, kao i prvu nagradu publike Zlatni galeb.

Toliko o glazbi, a sad ćemo se osvrnuti na ono što nas puno više zanima, a to je moda na festivalu. Najbolje odjevenom pjevačicom proglašena je Ivana Kovač kojoj je elegantna crvena haljina s velikom mašnom u struku donijela nagradu za najbolji stajling.

U crvenom je blistala i mlada pjevačica Antonija Dora Pleško koja je sinoć imala svoj debitantski nastup na Splitskom festivalu

Još jedna debitantica na festivalu koja nas je oduševila stajlingom je Lorena Bućan koja je nosila raskošni šareni kompletić s crop topićem i voluminoznom suknjom te svilenu maramu na glavi.

Odlično je izgledala i pjevačica Domenica koja se odlučila za romantičnu cvjetnu haljinu s napuhanim rukavima uz koju je napravila i romantičnu frizuru.

I pjevačica Mia Dimšić, koja je na festivalu izvela duet s Markom Toljom, izgledala je sjajno u lepršavoj bijeloj boho haljinici s detaljima od čipke i samo jednim rukavom.

Alka Vuica, koja je također pjevala duet i to s Nenom Belanom, prizvala je Fridu Kahlo u tuniki sa šarenim detaljima, čipkom i izvezenim cvijećem te cvjetnim detaljima na kosi i nakitu.

A moramo spomenuti i stajling lijepe voditeljice Jelene Glišić koja je u dugačkoj ljubičastoj haljini neobičnog ovratnika odisala elegancijom.