Izgleda da je Kate Middleton na vjenčanje svoje sestre došla u haljini iz Zare

Foto: Rex, Zara
 
VJENČANJE o kojem se ove godine najviše pričalo bilo je ono Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa.
 
Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea mjesecima je zabavljala javnost svojim rigoroznim pravilima za goste i ljubomornim ispadima, a dugo se nagađalo i kakvu će haljinu mlada odabrati. A kada je taj dan napokon došao, svi su s nestrpljenjem čekali da napokon vide vjenčanicu, ali i što je za svečanu prigodu odjenula njena sestra Kate. Mladenka je, naravno, očarala u kreaciji dizajnera Gilesa Deacona, dok je Kate na ceremoniji nosila puderasto ružičastu haljinu svog miljenika Alexandera McQueena i šeširić u istoj nijansi.
 
 
Ipak, to nije bila haljina u kojoj je Kate to jutro napustila Kensingtonsku palaču i stigla na vjenčanje. Iako je šeširić već tad bio čvrsto na glavi, prije nego što se presvukla u dizajnerski komad, Kate je nosila cvjetnu haljinu iz Zare, što znamo zahvaljujući njenim vjernim obožavateljima s Twittera. Kate je u Zarinu komadu "uhvaćena" u automobilu, na putu za vjenčanje, a fotografiju možete pogledati OVDJE.
 
 
Cvjetna košulja-haljina dio je prošlogodišnje Zarine kolekcije, a stajala je oko 350 kuna. Riječ je i još jednom od brojnih hitova španjolskog brenda koji se rasprodao u trenu, no čini se da se Kate ipak uspjela dokopati vlastitog primjerka. Ovo nije prvi put da vojvotkinja nosi neki povoljni high-street komad, a već smo je viđali i u komadima iz Zare