Iznenađenjima nema kraja: Uz vjenčanicu vam darujemo i kompletan stajling!

DA BI dan vjenčanja bio zaista savršen, uz vjenčanicu iz snova, odlučili smo jednoj čitateljici pokloniti i cijeli stajling!

Vjenčane kume, prijavite se na našu nagradnu igru i uz pomoć "Dana vjenčanja" i "Index Rougea" osvojite najam vjenčanice, frizuru, šminkanje i još niz ostalih nagrada za svoju prijateljicu.

Da bi prijavila svoju frendicu koja se udaje, potrebno je učiniti slijedeće: na wall naše Facebook stranice stavi najluđu sliku na kojoj si sa svojom frendicom kojoj ćeš biti kuma na vjenčanju i u nekoliko rečenica napiši zašto misliš da je ona najkul mladenka i prava cura za naš izbor. Pobjednicu ćemo objaviti 20.09.2011., točno u podne.

Najsretnija mladenka sudjelovat će na happeningu „Budi mladenka“ na Danima vjenčanja, gdje će joj profesionalne ruke frizera iz Schwarzkopf akademije urediti frizuru i pokloniti bogati paket proizvoda, vizažisti Collistara preobraziti u mladenku iz snova te pokloniti niz kvalitetnih proizvoda te kuće, a  kako svaka prava mladenka mora imati vjenčanicu, za to će se potruditi Salon vjenčanica Nancy. Frizuru za sam dan vjenčanja poklanja frizerski salon Fensi Šmensi.

Osmi po redu Dani vjenčanja u produkciji Paneno eventa održat će se od 30. rujna do 2. listopada 2011. na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonima 7 i 7A.

Svake godine sajam Dani vjenčanja sve bolji i raznovrsniji sadržajem, ove vam godine pripremaju niz iznenađenja kroz razna događanja, gostovanja poznatih dizajnera, nagradnih igara. Sudjelovanje je najavilo preko 150 izlagača koji će se predstaviti posjetiteljima na prekrasno osmišljenim izložbenim prostorima.
Kao i prethodnih godina, i ove godine, veliku pozornost privući će svečana humanitarna modna revija koju nose poznate osobe iz hrvatskoga javnog i političkog života, a čiji se prihod s revije te dio prihoda od ulaznica daruje u dobrotvorne svrhe.

Na dnevnim modnim revijama Dana vjenčanja predstavit će se ove godine i inozemni dizajneri, kao i izlagači samog sajma s novih trendova vjenčanica, cvijeća, nakita, frizura, šminke.  Sve što je potrebno za dobru organizaciju vjenčanja, pronaći ćete na Danima vjenčanja 2011.