Je li kći Michaela Jacksona ovom fotkom potvrdila vezu sa slavnom manekenkom?

Foto: Getty, Instagram

O NJIHOVOJ vezi šuška se već mjesecima, a glasine je sada dodatno rasplamsala jedna fotka na Instagramu.
 
Riječ je o kćeri pokojnog Michaela Jacksona, 20-godišnjoj Paris i pet godina starijoj manekenki Cari Delevingne, koje posljednjih mjeseci provode puno vremena zajedno te su nedavno čak uhvaćene i kako se ljube nasred ulice, čega se možete prisjetiti OVDJE
 
 
Cara je već godinama otvoreno biseksualna, dok se Paris nikada nije javno izjasnila o svojoj seksualnosti, no njezinu posljednju fotografiju s Instagrama mnogi su protumačili kao konačnu potvrdu da voli žene, točnije Caru.
 
 
Na fotografiji koju je objavila Paris, Cara pozira iz profila i puši cigaretu, a sporni detalj koji je dodatno rasplamsao glasine o njihovoj vezi je trag crvenog ruža na desnom obrazu manekenke, kako navodi američki Elle. Paris je istog dana i u Instagram Stories stavila još dvije fotografije kojima je javnosti dala dodatan razlog da povjeruje u njezinu vezu s britanskom manekenkom.
 
 
Na prvoj fotografiji Cara ljubi tetovažu britanske zastave na leđima nepoznate osobe, dok se na sljedećoj fotografiji zajedno voze u autu, iz čega bi se lako moglo zaključiti da je nepoznata osoba s prve fotke Paris te da ima novu tetovažu.
 
 
No dok se jedna od njih dvije javno ne oglasi o toj vezi, sve ostaje samo na pretpostavkama.