Je li sestra Zayna Malika upravo uvrijedila Gigi na Instagramu?

Foto: Instagram

ŽELI li nam nešto reći?

Jedna od glavnih celebrity vijesti tjedna svakako je bio iznenadni prekid manekenke Gigi Hadid i njezinog dečka, glazbenika Zayna Malika.
 
Par je sam potvrdio glasine na svojim profilima na društvenim mrežama, a jedno o drugome su imali samo riječi hvale.
 
 
"Gigi i ja smo imali zabavnu i kvalitetnu vezu koja nam je puno značila te ju i dalje jako cijenim i volim, kao ženu i prijateljicu. Ona je divna duša", napisao je u statusu.
 
10-ak minuta nakon Zayna, oglasila se i plavokosa manekenka. "Izjave o prekidima često se čine bezličnima jer nema tih riječi kojima bi se opisao osjećaj koji doživljavaš s nekim tijekom nekoliko godina. Ne samo u vezi, nego i u životu općenito. Uvijek ću biti zahvalna za ljubav, vrijeme i životne lekcije koje smo Z i ja dijelili. Želim mu sve najbolje i nastavit ću ga podržavati kao prijatelja za kojeg imam neizmjerno poštovanje i ljubav. Što se tiče budućnosti, uvijek će biti ono što bi trebalo biti."
 
No nakon sladunjavih poruka na društvenim mrežama, Zayn je na istima otpratio ne samo Gigi, već i njezinu mamu Yolandu, pa nije trebalo dugo da krenu glasine kako njihov prekid i nije bio tako divan.
 
 
A ulje na vatru sada je dodala i njegova sestra Safaa citatom na Instagramu koji je kasnije izbrisala. "Nemoj se ljutiti. Nemoj se osvećivati. Budi bolji. Budi puno bolji od toga. Budi toliko koncentriran na svoj uspjeh i sreću da zaboraviš da se to ikad dogodilo", pisalo je na fotografiji. A fotografiju je pratio i status "užasni ljudi ne idu nigdje."
 
Brojni Zaynovi obožavatelji odmah su u komentarima pokušali saznati kome je upućena objava, no odgovor nisu dobili. Međutim, ni to ih nije spriječilo da sami donesu zaključak kako je sve to upućeno upravo Gigi.
 
 
I njezina mama Yolanda oglasila se preko Instagrama o prekidu. "Jedini način na koji možemo živjeti jest ako rastemo. Jedini način na koji možemo rasti jest da se promijenimo. Jedini način na koji se možemo promijeniti jest ako naučimo. Jedini način na koji možemo naučiti jest da se izložimo", "i to vam je život", napisala je reality zvijezda.
 
Hoće li sve stati na ovome ili će biti nastavka, ostaje nam pričekati pa saznati.