Jedan od omiljenih holivudskih parova oduševio pojavom u New Yorku

Foto: Splash News

AH, njih dvoje.
 
Kad pričamo o omiljenim holivudskim parovima koji su k tome i najljepši te baš uvijek modno usklađeni, Blake i Ryan jedan su od upravo takvih parova.
 
Naravno, radi se o glumačkom paru Blake Lively i Ryanu Reynoldsu koji su zajedno od listopada 2011. godine, a u sretnom braku su od 2012. godine te imaju dvoje djece.
 
 
Par definitivno ne iskače iz paštete, no gdje god se pojave zajedno to izazove velik interes, a jednako je tako bilo sinoć u New Yorku na premijeri filma Final Portrait koji je režirao upravo Ryan.
 
A njegova 11 godina mlađa supruga bila mu je sinoć najveća podrška te je par, osim ljepotom, pažnju privlačio i modnom usklađenošću.
 
Ryan je tako blistao u sivom odijelu od tvida, dok se plavokosa glumica odlučila za kariranu asimetričnu haljinu te zanimljive crne štikle, ali i elegantan bež kaput s crnim detaljima.
 
 
Ryan svoju dragu cijelu večer nije ispuštao iz ruku, a uz par se svih ovih godina nije vezao niti jedan skandal. Zanimljiva je priča i kako su završili zajedno.
 
Naime, izašli su na spoj učetvero, svatko sa svojim partnerom, no nije dugo trebalo da između njih počnu frcati iskre, što su primijetile i njihove pratnje, a ostalo je povijest.