Jelena Rozga u novom spotu nosi bajkovitu crvenu kreaciju Diane Viljevac

Foto: Screenshot Youtube

ZGODNA Jelena danas je izbacila spot za novu pjesmu "Pismo-glava".

Balada koja podsjeća na "staru" Jelenu, jutros je izazvala lavinu pozitivnih komentara njezinih obožavatelja, koji su pohvalili pjesmu, ali i Jelenin izgled.

Naime, 39-godišnja Splićanka doista nikad nije izgledala bolje, a pozornost je privukla i elegantnim kreacijama, koje nosi u spotu, od kojih je najviše pažnje svakako izazvala crvena maxi haljini na jedno rame, koju potpisuje dizajnerica Diana Viljevac, koja je inače poznata po ženstvenim i elegantnim kreacijama.

Jelena uz nju nosi i zlatni remen oko struka, koji je dodatno istaknuo njezinu liniju, i koji dolazi uz bajkovitu kreaciju.

"Jelena je zaljubljena u naš najpopularniji model haljine, koji je nedavno nosila i u tamnoplavoj boji. Trenutno je najtraženija u crvenoj boji zbog predstojećih blagdana, što je Jelena savršeno ukomponirala u svom spotu", kratko nam je otkrila Diana.

Moramo priznati kako smo se u haljinu zaljubili i mi, a crvena boja je i dokazano najprivlačnija muškarcima. Pa ako ste u potrazi za savršenom haljinom za ovu party sezonu...