Jennifer Aniston jaknom skriva trudnički trbuščić u New Yorku

Foto: Splash News, JLP

STIŽE li u obitelj Theroux prinova?

Posljednjih dana ne stišavaju se glasine o trudnoći slavne "Prijateljice" Jennifer Aniston, koja je uhvaćena prošlog tjedna na romantičnom putovanju sa suprugom Justinom na Bahamima, gdje je pokazala zaobljeni trbuščić. No, njezin glasnogovornik tada je otkrio kako je glumica samo imala obilniji ručak, prije nego je uslikana.

Justin i Jennifer ovih su se dana vratili u New York, gdje je glumica ponovno izazvala sumnju, sakrivajući trbuh jaknom i torbom.

Istovremeno, njezin zgodni suprug pokazao je mišiće u uskoj majici s kratkim rukavima te dužom bradom, koja mu odlično stoji.

Podsjetimo, Jennifer i Justin upoznali su se tijekom snimanja komedije "Tropic Thunder" 2008. godine, no vezu su započeli tri godine kasnije. Par se vjenčao u kolovozu 2015. godine u tajnosti, u svojoj vili na Bel Airu, a nitko od gostiju nije znao da dolazi na vjenčanje, već su mislili da se radi o tulumu povodom Justinovog rođendana.

Iako se i šuškalo kako je njihov brak u krizi te kako Justin samo iskorištava popularniju Jennifer za svoje poslovne pothvate, čini se kako su to bile samo ružne glasine, a bebica bi stigla samo kao kruna ljubavi.

Kako god bilo, neke tajne se ne mogu dugo skrivati...