Jeste li za Pringles od morske trave ili Kit Kat od krumpira? Najluđi proizvodi slavnih brandova koji se prodaju diljem svijeta

Foto: Press Foto, Facebook, Instagram

PROIZVOĐAČI slavnih brandova hrane i pića trude se upoznati svako tržište na kojem posluju te stanovnicima pružiti okuse koji im najbolje odgovaraju.

Tako dolazi do neobičnih kombinacija koje nama zvuče nezamislivo, a u ludostima prednjače Japanci na čijem se tržištu zaista mogu pronaći svakakvi okusi popularnih grickalica i napitaka.

Pogledajte neke od najneobičnijih proizvoda koji se negdje u svijetu zaista nalaze na policama dućana ili u ponudi lokalnog fast-food lanca.

Čips Pringles


Ovaj brand stvarno se trudi postići raznolikost okusa pa tako postoji čips s okusom pite od bundeve, čokoladnog peperminta, cimeta i šećera, prženih račića, rakova, morske trave, borovnice...



Kit Kat čokoladice

Tvorci slavnih čokoladica nikako se ne mogu nazvati lijenima. Stalno izbacuju nove sulude okuse koji oduševljavaju ponajviše Japance. Ako niste za čokoladicu s okusom sendviča od crvenog graha, možda ćete uživati u čokoladici s okusom sira, zelenog čaja, soja umaka, slatkog ili običnog krumpira, pečenog kukuruza ili piletine. Amateri mogu isprobati Kit-Kat od sladoleda.



Pepsi sokovi

Ovaj sok i kod nas se može naći u različitim okusima, ali to nije ništa u usporedbi sa zanimljivim izdanjima kao što su White Pepsi s okusom jogurta, ružičasti Pepsi od slane lubenice (?), Pepsi s okusom krastavca ili čak s okusom mlijeka i jagode.



Oreo keksi

Ovaj brand često izbacuje nove okuse koji su uglavnom vrlo ukusni - maslac od kikirikija, pecivo s cimetom, rođendanska torta, krema od jagoda, crveni baršunasti kolač...U čudnijim izdanjima možete nabaviti Oreo s okusom zelenog čaja, piva ili lubenice.



M&M bomboni

Simpatični bombončići dolaze u mnogo slatkih varijanti, a najneobičniji okus je - torta od mrkve!



Lay's čips

Ovaj popularni brand čipsa u svijetu se može nabaviti s okusom kiselih krastavaca, pekmeza od malina, umaka u kojem se pekla patka (jako popularno u Kini), cappuccina, tjestenine sa sirom i wasabija s đumbirom. Najčudniji je onaj s okusom Cezar salate!



McDonald's

Slavni McDonald's kreira menije prema ukusu stanovnika određenih zemalja pa se tako u Aziji mogu kupiti McNoodles, u Njemačkoj burger s kobasicom, u Izraelu McFalafel, u Indiji super začinjeni Maharaja-Mac, u Kanadi sendvič s jastogom, a u Kini taro pita. Kako vam izgleda ovaj hamburger s kobasicama?



Philadelphia sir

Ovo zapravo zvuči jako dobro. Jeste li znali da postoji Philadelphia sa smeđim šećerom i cimetom?