J.Lo u novom spotu "Ni Tú Ni Yo" dokazala da je kraljica glamura

Foto: Screenshot Youtube, Instagram, REX

DUGO ga je najavljivala te nije razočarala.
 
47-godišnja latino diva Jennifer Lopez, jučer je napokon objavila dugoočekivani spot za pjesmu "Ni Tú Ni Yo", koja je nastala u suradnji s popularnim dvojcem Gente de zona.
 
 
Osim što ćemo pjesmu pjevušiti cijeloga ljeta, rado bismo ukrale i sve lookove iz spota, a pjevačica je ponovno zadivila glamurom, po kojem je inače poznata, kako na crvenim tepisima, tako i u spotovima, u kojima se uvijek posebno brine što će nositi i kakav će make-up imati. Sjetimo se samo onih za hitove "Live It Up" i "I'm Into You".
 
 
Posljednjih dana, svakako najviše pažnje privukla je "vagina haljina", kojom je nedavno "srušila internet", jer haljina ima proreze gotovo do struka, koju nosi i u novom spotu.
 
 
Tu je i raskošna žuta krinolina, koju je uparila sa statement naušnicama u istoj boji, ali još puno, puno neodoljivih i naravno, glamuroznih ljetnih komada, od kaftana i šešira do haljina.
 
 
U spotu se u cameo ulozi pojavljuje i njezin suprug Marc Anthony, iza kojeg su uspješne suradnje sa spomenutim bendom, i s kojim je Jennifer ostala u vrlo prijateljskim odnosima, zbog blizanaca Emme i Maxa.
 
 
 
Isto se to ne može reći za njezinog bivšeg zaručnika Bena Afflecka, koji ju je nakon prekida često javno blatio u medijima, da mu je veza s njom gotovo uništila karijeru, jer su svi mislili da je nesposoban. 
 
 
Unatoč brojnim ljubavnim brodolomima, pjevačica posljednjih mjeseci ljubi igrača bejzbola Alexa Rodrigueza, od kojeg se doslovno ne odvaja, a čini se kako joj ljubav itekako godi, jer izgleda bolje nego ikad. Pogledajte spot te probajte poslušati pjesmu samo jednom.