Još jedan klinac slavnih roditelja koji dosad nije radio ništa, a sad je modna zvijezda

Foto: Getty, Instagram

ON JE sin glazbenika i manekenke.

Ako ste mislili kako su sestre Bella i Gigi Hadid te Kendall Jenner jedine manekenke koje su na piste i modne naslovnice stigle isključivo zahvaljujući bogatim i slavnim roditeljima, gadno ste se prevarili.
 
 
 
Tu su i Hailey Baldwin, kći glumca Stephena Baldwina, Kaia i Presley Walker, kći i sin top modela Cindy Crawford, Rafferty i Iris Law, klinci glumca Judea Lawea, samo neki koji su modne poslove priskrbili na temelju svojih popularnih roditelja, a sada je stigao još jedan takav klinac.
 
 
 
Dame i gospodo, predstavljamo vam 18-godišnjeg Lennona Gallaghera, sina rokera Liama Gallaghera iz grupe Oasis i glumice i manekenke Patsy Kensit koji je ovih dana zvijezda Tjedna mode koji je upravo počeo u romantičnom Parizu. I da, ime je dobio po legendarnom glazbeniku Johnu Lennonu.
 
 
Nositi reviju na jednom od najprestižnijih Tjedana mode na svijetu nipošto nije mala stvar, a kad vam još otkrijemo da se ne radi samo o jednoj reviji, već više njih... U svakom slučaju, njegova pojava na pisti izazvala je podijeljene reakcije, baš kao što su to izazvali i svi ostali klinci koje smo spomenuli u članku.
 
A s Lennonom je pistu Saint Laurent revije dijelila upravo Kaia Garber koja je zaludjela modnu industriju zbog nevjerojatne sličnosti sa svojom prelijepom mamom. I Lennon se može pohvaliti sličnošću sa slavnim tatom, no nismo sigurni koliko je to pohvalno jer Liam nikada nije bio top model za kojim su uzdisali i muškarci i žene.
 
 
A upravo je to izazvalo veliku internetsku raspravu u kojoj ćemo mi ostati neutralni te ostaviti vam da sami prosudite čiju ćete stranu zauzeti.
 
 
Lennonovi roditelji vjenčali su se davne 1997. godine, da bi se 3 godine kasnije razveli. Roker se zatim zaljubio u pjevačicu Nicole Appleton s kojom ima sina Genea, a plavokosa pjevačica poznata je i kao jedna od članica nekad popularnog ženskog benda All Saints.
 
 
Par se rastao 2014. godine, a Liam ima i dvije kćeri koje je dobio iz ljubavnih afera tijekom svojih brakova, a unatoč tome što plaća alimentaciju za njih, nikada ih nije upoznao.