Još samo pet dana: Nacrtaj svoju savršenu haljinu i osvoji original koji će za tebe napraviti dizajnerica Emina Hadžić!!!

POZIVAMO sve cure zainteresirane za modu i dizajn da nacrtaju svoju savršenu haljinu i osvoje priliku iz snova! Kao što znate, Index Rouge i dizajnerica Emina Hadžić nude jedinstvenu priliku: nacrtaj haljinu iz svojih snova i pošalji je na naš mail te probaj svojom skicom oduševiti ovu mladu dizajnericu. Ako pobijediš - osvojit ćeš primjerak te haljine, koju će isključivo za tebe napraviti Emina Hadžić!

Proslavljena bosanskohercegovačka dizajnerica Emina Hadžić, koja je u Londonu pokrenula svoj brend "La Luna London", a za čijim su haljinama poludjele mnoge celebrity cure kao što su Mila Kunis, Kim Kardashian i Cameron Diaz, oduševila je javnost svojim efektnim i elegantnim krojevima, a sada jednu od njezinih haljina u svom ormaru možeš imati i ti!

Dizajnerica će sama odabrati skicu za koju smatra da ima najviše potencijala te prema njoj izraditi tu haljinu i poslati je na kućnu adresu pobjednice!!! Ako obožavaš modu i zanima te dizajn, nemoj propustiti ovu priliku!

Pravila:


Svoje skice možeš slati do 25.03.2012. u ponoć, kada se zatvaraju prijave.

Dizajnerica će sama odabrati pobjednicu, čije ćemo ime objaviti 27.03. 2012. u 12 sati.

Svoje skice, zajedno s podacima šaljite na mail rouge@index.hr.

A sada olovku u ruke i dajte mašti na volju!