Kad će više ON pozvoniti na vrata?

Foto: BeautyBox

STRPI se još malo i evo ga!

Svima nam je već poznat osjećaj kad naručiš nešto preko interneta pa kaže da stiže za 6-10 business days ilitiga radnih dana, pa otvaraš kalendar, koji kao aplikaciju vjerojatno nikad prije nisi otvorila i nikad poslije nećeš osim kad ćeš opet provjeravati datume zbog online narudžbe, i gledaš koji će to datum i dan biti za tih 6-10 radnih dana. Onda shvatiš da je to tamo preksljedeća srijeda i neeee znaš kako ćeš to izdržati jer želiš svoj paket sad i odmah!



Svima nam je tako i svi mučimo istu muku. A sad zamisli da napraviš pretplatu i da ti svaki mjesec na kraju mjeseca stigne kutijica s kozmetičkim proizvodima, a još bolja stvar – nemaš pojma što je u njoj! Što kažeš na to? Dobra stvar kod pretplate je:

a) jeftinije te ispadne, nego jednokratna narudžba i

b) zaboraviš na nju i onda više ne brojiš radne dane do isporuke, nego ti dostavljač pošalje poruku da će doći danas tokom dana i u tom trenu to postane najbolji dan ikad u tvom životu!

Iščekivanje je minimalno i jako uzbudljivo! Da ne govorimo o tome kad primiš svoju kutijicu, počneš otvarati i vaditi jedan po jedan proizvod i svaki ti bude sve bolji i bolji! Teško je opisati taj osjećaš dok ne probaš i ne uvjeriš se sama.



Cijene i načini pretplate su ti detaljno opisani na https://beautybox.hr/proizvod/beautybox/

Vidi što ti najviše odgovara, pridruži se broju stalnih pretplatnica i sebi priušti uzbudljive osjećaje na kraju svakog mjeseca!