Kakav par: Victoria i David još jednom pokazali koliko su lijepi zajedno

Foto: Splash News, Getty

SVI pogledi bili su na njima.

David i Victoria Beckham jedan su od najdugovječnijih i najzgodnijih celebrity parova, a to su još jednom dokazali sinoć u Mayfairu, gdje su uhvaćeni na večeri s njezinim roditeljima i sestrom.
 
 
Tom prilikom, ona je uskočila u upečatljivu, crvenu haljinu koja se vezala u struku i otkrila nešto više kože u području dekoltea te zelene cipelice sa šljokicama iz vlastite kolekcije, dok je umirovljeni nogometaš blistao u elegantnom bež baloneru, no uskladio je čarape s njezinom haljinom.
 
 
Svoju dragu jedan od najpoželjnijih celebrity frajera nije ispuštao iz ruku, zbog čega vjerujemo kako se dizajnerica osjećala poput prave princeze, kao i zbog cipela koje je nedavno nosila i u crvenoj boji.
 
 
Podsjetimo, par se upoznao davne 1997. godine na utakmici Manchester Uniteda, kluba za koji je on igrao, a David je i prije otkrio prijateljima kako ju želi oženiti kada ju je vidio na fotografiji. Ona je tada bila dio planetarno popularne skupine Spice Girls, a golupčići su "sudbonosno da" izgovorili 2 godine kasnije u Irskoj.
 
 
Danas imaju četvero djece, a njihova ljubav pobijedila je i Davidovu prevaru. Zgodan par!