Kako je princ William ponovo postao predmet žudnje brojnih žena?

Foto: Getty

DOK je bio u ranim dvadesetima, za njim su uzdisale žene diljem svijeta, a onda ga je zasjenio mlađi brat.
 
Fotke i posteri princa William nekoć su punile stranice teen časopisa, a imao je klub obožavateljica poput neke pop ili holivudske zvijezde. 
 
 
Razbarušena kosica bila je njegov glavni adut, no nesretni geni učinili su svoje i s vremenom je počeo sve više podsjećati na svog oca. Otprilike u isto vrijeme njegov mlađi, debeljuškasti brat Harry je gotovo preko noći izrastao u zgodnog i naočitog muškarca s manirama "zločestog dečka" pa su žene brzo zaboravila na Williama.
 
 
No otkada se nedavno napokon pomirio s činjenicom da je izgubio kosu te je obrijao glavu, princ William ponovo je postao miljenik žena.
 
 
Njegov novi imidž izazvao je lavinu pozitivnih reakcija na društvenim mrežama i žene su mahom komentirale da izgleda seksi te da ga je nova frizura pomladila. A sada je 35-godišnji princ ponovo "zapalio" internet u bajkerskom izdanju.
 
 
Čini se da i on imaju svoju "zločestu" stranu, koju bi mogao pokazivati i malo češće, jer su fotke na kojima vozi sportski motocikl izazvale oduševljenje javnosti i izmamile brojne ženske uzdahe.
 
 
William je motocikl provozao povodom otvorenja muzeja Triumph Motorcycles u Londonu, no princ je oduvijek bio ljubitelj vožnje na dva kotača, ali se svog hobija odrekao kada se oženio i postao tata. 
 
 
A iako je ponovno mezimac žena, o njemu žene mogu samo maštati jer mu je 2005. godine srce ukrala lijepa Kate Middleton s kojom sada već ima dvoje djece i još jedno na putu.