Kako prestati gnjaviti svog prezaposlenog dečka (bez nepotrebnih zašto)



NJEGOV mu raspored jedva omogućava disanje, a ti imaš vremena na bacanje? Znamo da ti je teško shvatiti, no on je možda stvarno toliko zaposlen da ti jednostavno ne stigne konstantno odgovarati na poruke i pričati što ima u dućanima, a postoji i velika šansa da ćeš mu s vremenom početi ići na živce. Kako izbjeći pretvaranje u opsjednjutu luđakinju koja mu ne da živjeti? Evo nekih ideja:

1. Zapiši njegov raspored


On možda trči po sastancima, možda radi i treba se koncentrirati, možda uči u knjižnici i nema vremena za pusice preko poruka; ako saznaš koliko posla ima, veće su šanse da ćeš shvatiti zašto ti nije odgovorio na svaku poruku, a još veće da ćeš ga prestati gnjaviti.

2. Odaberi vrijeme poziva

Ako znaš njegov raspored, lakše ćeš shvatiti kada ga smiješ ili ne smiješ zvati. Umjesto da ga dovodiš u neugodnu situaciju i zoveš ga dok je na sastanku, pitaj ga kada mu je u redu da mu se javiš, ili neka se on jednostavno javi tebi.

3. Pusti ga da diše

On zna da ga obožavaš, ali stalnim nazivanjem iz djevojke koja mu se sviđa postaješ djevojka koje se ne može nikako otarasiti. Kontroliraj svoje porive i pravi se nedostižnom, neka on zove tebe za promijenu.

4. Nađi zanimaciju


Vjerojatno ga želiš zvati kada ti je dosadno, a za to postoji jednostavno rješenje: zaposli ruke ili um. Sigurno nisi pročitala sve knjige koje si htjela, a ako i jesi, tvoj stan možda traži malo pažnje i čišćenja. Ako se baviš nečim, biti ćeš zadovoljnija, manje ćeš ga nazivati, a i on će se zapitati što radiš i javiti se sam.

5. Okruži se ljudima


Prijatelji koji ti pomažu da ne misliš na njega odlično su društvo: odi s frendicom na kavu, pogledajte neki film, ili joj jednostavno reci da ti zabrani nazivanje dečka, ako je tako teško odoljeti. Stalnim nazivanjem on će sigurno izgubiti interes, jer će imati osjećaj kao da si s njim cijelo vrijeme, pa mu nećeš ni nedostajati.