Kako razgaziti nove cipele prije važnog izlaska i izbjeći žuljeve

Foto: Valentino

KUPILA si savršene nove cipele no groziš se izlaska jer znaš kako će ti noge izgledati kad ih skineš, i još gore, kako ćeš se osjećati na podiju?

Prije izlaska iz kuće u novim štiklama potrudi se da ih kod kuće lijepo razgaziš i da napraviš sve kako bi noć prošla bezbolno, a tvoja stopala izgledala sexy.

Ovi trikovi za razgazivanje su brzi i učinkoviti i mogu se primijeniti i na sandalama i na zatvorenim cipelama.

1. DEBELE ČARAPE

Jednostavno je - obuci udobne, debele sokne, navuci nove cipele i šeći po kući ili barem sjedi u njima barem pola sata. Neke žene kažu kako u novim štiklama rade kućanske poslove kako bi ih razgazile - ako se odlučiš za tu varijantu, na pete stavi flastere kako ne bi uništila parket.

2. FEN

Dok na nogama imaš čarape i štikle, lagano isfeniraj cipelu toplim zrakom iz fena za kosu. To će opustiti kožu i formirati je prema stopalu. Nikako nemoj fen držati preblizu jer ćeš opeći stopala i možda uništiti cipele.

3. DEZIĆ U STICKU

Završni potez prije izlaska iz kuće je stavljanje dezića u sticku na područja na kojima bi te cipele inače nažuljale. Mislimo na pete i područje oko prstiju! Nakon toga obuci svoje nove štiklice i uživaj u ludoj noći!