Kakva glad za pažnjom: Ovaj par sinoć je dokazao kako se odlično poigrao s nama

Foto: Getty, Splash News

ČINI se kako su oboje bili samo gladni medijske pažnje.


Posljednjih dana u svjetskom šoubiznisu jedna od glavnih tema svakako je bio navodni prekid 34-godišnje britanske pjevačice Cheryl Cole i njezinog 10 godina mlađeg dečka Liama Paynea s kojim ima sinčića Beara.



Šuškalo se kako je mladom pjevaču dosadilo prositi svoju curu, ali i kako su sve roditeljske obaveze pale na Cheryl, dok je Liam putovao svijetom te promovirao svoj novi singl "For You" s kolegicom Ritom Orom.

Na nedavno pitanje novinara o problemima u raju, Cheryl im je u Newcastleu kratko odbrusila: "To uopće nije bitno" čime je dodatno dolila ulje na vatru, no čini se kako se duo samo dobro poigrao s javnošću za malo medijske pažnje.



Naime, na sinoćnoj dodjeli BRIT nagrada u londonskoj O2 areni, par je došao zagrljen i nasmijan, a pred kamerama su izmijenili i nekoliko poljubaca.

Par je u live prijenosu otkrio i kako im "ide odlično" te "kako se odlično zabavljaju".



Liam je sinoć izveo i svoju novu pjesmu For You s Ritom koja je uvodna pjesma trećeg i posljednjeg nastavka erotske trilogije Pedeset nijansi sive, a duo je tijekom nastupa bio na sigurnoj udaljenosti te nisu izmjenjivali nikakve dodire, jer ipak je Cheryl bila nekoliko metara od njih.

Vjerujemo kako par nakon ovoga ne treba usluge PR agencija jer su naučili sve tajne zanata.