Kardashianke nisu baš uvijek cirkus: Kourtney je dokaz da se mogu i dobro obući

Foto: Splash News, X17/Guliver 

NAJSTARIJA sestra Kardashian izgleda bolje nego ikad.
 
Naravno, radi se o 38-godišnjoj Kourtney koja se besprijekornim licem i tijelom može pohvaliti i nakon troje djece koje ima iz turbulentne i propale veze sa Scottom Disickom.
 
 
No nakon 9 zajedničkih godina par se rastao, a oboje su utjehu pronašli u mlađim partnerima: ona u 24-godišnjem alžirskom modelu Younesu Bendjimi, a 34-godišnji Scott u 19-godišnjoj manekenki Sofiji Richie.
 
 
 
A čini se kako je mlađahni model jedan od razloga zašto Kourtney u posljednje vrijeme blista, a moramo priznati i kako su njezine odjevne kombinacije sve bolje i bolje.
 
 
 
Tako je starleta jučer uhvaćena u Los Angelesu u šopingu s najstarijim sinom Masonom u jako popularnoj kombinaciji među slavnim damama, modnim blogericama i influencericama, a radi se o trenirka hlačama s crtom sa strane, kraćoj vestici s ovratnikom u vječnoj bež boji koje je iskombinirala na crne gležnjače na petu.
 
 
Pogled je sakrila iza tamnih naočala, dok je kosa bila savršeno ispeglana, a mi smo se prisjetile još nekoliko njezinih odličnih izdanja ove godine.