Kate Middleton i princ William slave sedam godina braka: Ovo je njihova ljubavna priča

Foto: Getty, Splash

VOJVOTKINJA Kate Middleton i britanski princ William vjenčali su se 29. travnja 2011. godine u Westminsterskoj opatiji i danas su obilježili sedmu godišnjicu braka.
 
No njihova ljubavna priča počela je puno prije toga, točnije prije 17 godina. William i Kate upoznali su se 2001. godine na prestižnim škotskom Sveučilištu St. Andreas kojeg su oboje pohađali. No za njihovu vezu nije se pročulo sve do 2004. godine, kada su zajedno uhvaćeni na skijanju na švicarskim Alpama.
 
 
No njihova romansa nakratko se prekinula u ožujku 2007. godine, jer se princ poželio zabavljati s drugim djevojkama, kako piše u knjizi "A Royal Love Story" Christophera Andersena, gdje je navedeno i da se William tada nije htio vezati jer se posvetio vojnoj obuci. U lipnju iste godine su se ipak pomirili i od tada je u njihovoj vezi sve krenulo nabolje.
 
Nakon što su diplomirali, nastavili su još nekoliko godina biti dečko i cura, da bi William u studenom 2010. godine napokon kleknuo pred Kate i to za vrijeme zajedničke posjete Keniji, a zaprosio ju je prstenom svoje pokojne majke Diane. 
 
 
Vjenčali su se pet mjeseci kasnije, a Kate je nosila sada već legendarnu vjenčanicu s potpisom Alexandera McQueena. Njihovo vjenčanje izmamilo je na londonske ulice stotine tisuća Britanaca, dok je prijenos uživo pratilo preko dvije milijarde ljudi diljem svijeta. Dan njihovog vjenčanja, kao i dan nakon, u Velikoj Britaniji bili su državni praznici. Medeni mjesec proveli su na Sejšelima, gdje su otputovali u tajnosti. 
 
 
U srpnju 2013. godine u njihovu obitelj stigla je prva prinova, maleni princ George kojem su danas 4 godine. Njihovo drugo dijete, princezu Charlotte, Kate je rodila 2. svibnja 2015. godine i malena će uskoro proslaviti svoj treći rođendan. A prošli ponedjeljak dobili su i treće dijete, još jednog malenog princa kojeg su nazvali Louis.
 
 
Zanimljivo je da je Kate sve troje djece ispred bolnice pokazala u haljinama iste dizajnerice o čemu više možete pročitati OVDJE.