Kate Middleton je osvojila princa Williama u potpuno prozirnoj haljini

Foto: EPA-EFE, Getty Images, Pinterest

PUNO prije nego što je postala vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton je bila obična studentica i sudjelovala je u raznim studentskim aktivnostima.

Jedna od njih bila je i humanitarna modna revija naziva Don't Walk koju svake godine organizira fakultet St. Andrews i u kojoj je Kate sudjelovala 2002. godine. 

Tada 19-godišnja Kate okušala se u ulozi manekenke te je pistom prošetala u posve prozirnoj haljini dizajnerice Charlotte Todd u kojoj je princa Williama, koji je pratio reviju iz prvog reda, oborila s nogu, iako ju je već poznavao.

"Wow, Kate je seksi", prokomentirao je tada princ svom prijatelju Fergusu Boydu s kojim je sjedio za stolom, prenosi Harper's Bazaar. 

A da je u ovom golišavom izdanju Kate prvi put privukla Williamovu pažnju potvrdio je i njihov zajednički prijatelj i bivši kolega s fakulteta Eton, koji su pohađali oboje, Pat Duncan.

"Bilo je to pred kraj njihove prve godine faksa. I ja sam bio na događaju i bilo je puno zgodnih djevojaka. No Kate je nosila izazovnu, potpuno prozirnu haljinu i William nije mogao skinuti pogled s nje", ispričao je Duncan u intervjuu za E! News 2011. godine.

Godinu dana nakon, Kate i William su prohodali, a sve ostalo je prošlost.

Zanimljivo je da je prozirnu haljinu koju je Kate nosila na reviji, njena dizajnerica prodala 2011., iste godine kada su se Kate i William vjenčali i to za vrtoglavih 125 tisuća dolara.