Kate Middleton: Tajna poruka koja se skriva iza njezinih posljednjih kombinacija

Foto: Splash News

JESTE li primijetili kako vojvotkinja u posljednje vrijeme voli jednu specifičnu boju?

Kate Middleton trenutno očekuje svoje treće dijete, no i dalje vrijedno obavlja sve obaveze koje dolaze s titulom vojvotkinje.
 
 
Tako Kate u posljednje vrijeme viđamo sve češće, iako se na početku treće trudnoće povukla iz javnosti zbog jakih jutarnjih mučnina s kojima se borila i tijekom prvih dviju.
 
Povratkom u centar pozornosti, Kate je nastavila oduševljavati elegantnim modnim izborima po kojima je poznata, a primijetili smo da joj je posebno draga jedna specifična boja i sve njezine nijanse, zbog čega se šuška kako vojvotkinja tako svijetu šalje tajnu poruku.
 
 
Naime, iako se do sada šuškalo kako će princ George i princeza Charlotte dobiti sestricu, javnost je uvjerena kako vojvotkinja ipak nosi dječaka jer u posljednje vrijeme ne izlazi iz plavih kombinacija.
 
U jednoj takvoj zasjala je i jučer, a ponovno je nosila haljinu i kaput svoje omiljene dizajnerice Jenny Packham koje je iskombinirala s tamnoplavim Jimmy Choo cipelama s potpeticom od 8,5 centimetara te plavom torbicom od baršuna.
 
 
Skrivenu poruku poslala je i prije nekoliko dana na dodjeli BAFTA nagrada u Londonu kada je stigla u zelenoj, dugoj haljini s crnom trakom oko struka te tako uputila podršku Time's Up inicijativi koja se bori protiv zlostavljanja žena.
 
 
Brojne holivudske glumice tijekom raznih ovogodišnjih dodjela u znak podrške nosile su crne haljine, no vojvotkinji je po kraljevskom protokolu zabranjeno izražavati bilo kakve političke stavove. Drugim riječima, da je tada na crveni tepih stigla u crnoj haljini, ozbiljno bi prekršila pravila britanskog dvora pa je odigrala najbolje što je mogla.
 
Lukava Kate, nema što, a radi li se i ovoga puta o skrivenoj poruci, ostaje nam pričekati i saznati kad stigne još jedna kraljevska beba.