Kendall jednom rečenicom poklopila sve koji su se rugali njenim aknama

Foto: Getty, Twitter

SLAVNA manekenka ove godine prvi put prisustvovala je prestižnoj dodjeli Zlatnih globusa.
 
Iako nije glumica, Kendall je također nosila crno i tako podržala holivudske zvijezde u inicijativi Time's Up. No čak ni njena raskošna, slojevita haljina od tila s dugačkim šlepom i potpisom modne kuće Giambattista Valli nije uspjela skrenuti pozornost javnosti s njenog lica te se Kendall našla na meti kritika zbog akni.
 
 
Iako je ovogodišnja dodjela Zlatnih globusa prošla u znaku borbe za veća prava žena, pažnju javnosti s gorućeg problema skrenuo je problematični ten 22-godišnje manekenke.
 
 
Kendall ovo nije prvi put da se suočila s kritikama na račun svojih akni, iako su one u njenim godinama sasvim normalna pojava. No manekenka ovog puta nije šutjela i na Twitteru je odgovorila kritičarima te ih sve poklopila jednom jedino rečenicom. 
"Nemojte dopustiti da vas takva s**nja zaustave," napisala je Kendall i usput poslala snažnu poruku svim djevojkama koje muči isti problem. Uslijedile su brojne pozitivne reakcije na njenu objavu, a Kendall je iskoristila društvenu mrežu i da svima skrene pažnju na ono što je zaista te večeri bilo važno.
"Ponosna sam i sretna što mi je časopis Vogue omogućio da budem na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa. Oči su mi bile širom otvorene, a srce ispunjeno zbog svih muškaraca i žena koji su bili dio ove velike promjene," napisala je manekenka uz hešteg #TimesUp.

U sjeni akni ostale su i njezine vidno veće usne.