Khloe napokon potvrdila u kakvom je odnosu s varalicom Tristanom

Foto: Instagram

SLAVNA starleta do sada se u javnosti još nije oglasila oko preljubničkog skandala NBA zvijezde Tristana Thompsona.
 
Podsjetimo, dečka i oca djeteta Khloe Kardashian, prije nešto manje od mjesec dana, paparazzi su na kameri uhvatili u preljubu. Snimke na kojima košarkaš nježno šapuće te se grli i ljubi s nepoznatom brinetom u jednom noćnom klubu, s kojom kasnije odlazi i u hotel, obišle su svijet svega nekoliko dana prije nego što mu je Khloe rodila kćer kojoj je dala ime True.
 
 
Nakon rođenja kćeri, Khloe se povukla iz javnosti i s društvenih mreža te nije komentirala Tristanovu prevaru kao ni u kakvom je odnosu ostala s njim. Iz njene obitelji o svemu se do sada oglasila samo njena sestra, Kim Kardashian, koja je u talk showu Ellen prokomentirala da je "sve to jako sjebano".
 
 
No sada je Khloe napokon potvrdila u kakvom je odnosu s Tristanom. Naime, starleta je sinoć viđena u publici na košarkaškoj utakmici Tristanovog tima Cleveland Cavaliersa protiv Toronto Raptorsa u Clevelandu, čime je potvrdila da su dalje u vezi, kako navodi TMZ koji ima i ekskluzivne fotke Khloe u publici
 
 
Čini se da je Khloe odlučila oprostiti prevaru ocu svog djeteta, što dodatno potvrđuje i činjenica da i dalje žive zajedno u njegovom domu u Clevelandu, kako prenosi TMZ.