Kim priznala zbog kojeg je događaja bila nervoznija nego zbog svog vjenčanja

Foto: Instagram, EPA-EFE

U JEDNOJ od novijih epizoda reality showa "Keeping Up With Kardashians" prikazane su pripreme sestara Kylie, Kendall i Kim za Met Galu koja se održala u svibnju ove godine. 

Kim je bila jedna od domaćica ovogodišnjeg izdanja ovog prestižnog događaja što je za nju, kako je rekla pred kamerama, velika stvar jer je prije sedam godina bila samo Kanyeova pratnja, bez vlastite pozivnice. 

Ipak, otkrila je da je prije samog odlaska na događaj bila nervoznija nego prije vjenčanja s Kanyeom. 

Njezinu je nervozu, kako ističe Kim, prouzrokovalo više stvari. Od činjenice da će biti fotkana iz baš svakog kuta do počasne haljine koju je nosila, a koju je Thierry Mugler za nju dizajnirao nakon 20 godina pauze. 

"To je za mene velika odgovornost jer sam sigurna da nakon dvadesetogodišnje pauze Thierry želi da sve bude čarobno, posebno i inovativno, a ja samo želim da sve bude savršeno", izjavila je Kim. 

Inače, iako prekrasna, sporna haljina je nakon nošenja ostavila posljedice na Kiminom tijelu te je tijekom cijele večeri osjećala nevjerojatan bol zbog izuzetno uskog korzeta

Ipak, čini se da se mučenje zbog ljepote isplatilo s obzirom na to da je ovo jedan od njezinih outfita koji će se dugo pamtiti.