Komadi koje trebate nabaviti ako želite dočekati zimu sa stilom

Foto: Instagram, Splash News

SHVATITE ovo kao slikoviti popis najvećih ovosezonskih trendova.

Ove jeseni naglasak je definitivno na bojama, pa možemo s pravom reći da će ovo biti vrlo šarena jesen. I pritom ne mislimo samo na odjeću, već i na modne dodatke poput torbica i cipela, ali i naušnica.

Među bojama, svakako najpopularnija će biti vatrena crvena, što je odlična vijest jer u njoj dokazano izgledamo privlačnije drugim ljudima.

Tu su i razni metalik detalji koji će se itekako nositi, bilo zlatni, srebrni ili bakreni. Posebno će u ovom izdanju biti popularne torbe i kratke čizme. No, na nešto pripazite: ovi predmeti moraju imati "čistu liniju", odnosno biti bez ikakvih detalja, jer je metalik nijansa sama po sebi dovoljna.

 

Ne zaboravimo ni kožne minice u raznim nijansama, koje ćemo nositi i danju i noću.

O da, kratke čarape-čizmice zaludjele su prvo slavne dame, a zatim i blogerice, influencerice te obične smrtnice, a možete ih nabaviti u doslovno svakom high-street dućanu. Pogađate, najpopularnije su ponovno one u boji.

Što god mislili o njemu, leopard print vratio se u velikom stilu te okupirao kapute, hlače, odijela, blejzere itd., a komadi su takvi da ne izgledaju jeftino i vulgarno, što se često veže uz ovaj životinjski print.



U modu se vraćaju i bundice od umjetnog krzna u svim bojama, a high-street dućani već ih imaju u ponudi. Dobra je vijest što njih možete nositi na doslovno sve, a k tome vas još i griju. Posebno su popularne one s dvije boje.

I sakoi su dobili nikad veću pažnju, posebno oni karirani, u sivoj i crvenoj boji koje su se nametnule kao najpopularnije kada je ovaj komad u pitanju.

U ormar ubacite i neku mornarsku kapicu koja će vašu kombinaciju podignuti u trenu.

Ostanite vjerne svom stilu te mu dodajte neke od ovih trendi komada. Tada ste spremne za jesen i zimu sa stilom!