Kontroverzni holivudski par sinoć je opet rušio predrasude na crvenom tepihu

Foto: Getty, Instagram

ZAJEDNO su više od desetljeća, no Hollywood ih i dalje nije potpuno prihvatio. 
 
Riječ je o Hughu Jackmanu i njegovoj 13 godina starijoj supruzi Deborra-Lee Furness koji su zbog velike razlike u godinama često na meti kritika licemjerne javnosti. No oni ruše sve predrasude te su jedan od rijetkih holivudskih parova koji je u braku već 12 godina, a i dalje izgledaju jako sretno.
 
 
Hugh i Deborra-Lee nisu propustili sinoćnju dodjelu Zlatnih globusa, a svojim izdanjima oboje su podržali inicijativu Time's Up. Glumac je nosio klasično crno odijelo i leptir mašnu, dok je njegova supruga odabrala crnu dugu haljinu s perjem. 
 
 
Prije dodjele, Hugh je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotku, a u komentarima su uslijedile brojne pohvale na račun izgleda njegove supruge. No to nije baš uvijek bio slučaj. Glumca su često u medijima optuživali da je njegov brak samo paravan i da je on zapravo gay te da je to jedni razlog zašto je ovaj holivudski zavodnik oženio toliko stariju damu.
 
 
No Hugh je već puno puta u medijima istaknuo da je Deborra-Lee najbolja stvar koja mu se dogodila u životu te da mu je drago što su se upoznali prije nego što je ijedno od njih bilo slavno. 
 
 
Par se upoznao u Australiji, gdje su oboje i rođeni, na setu snimanja televizijske serije Correlli, u kojoj je Deborra-Lee imala glavnu ulogu. Hugh je nakon toga ostvario svjetsku karijeru pa su preselili u Hollywood, dok je njegova supruga ostala poznata uglavnom samo australskoj publici.
 
 
Njih dvoje česta su pojava na crvenom tepihu, a glumčev Instagram prepun je preslatkih, zajedničkih fotki na kojima je očito da među njima i nakon toliko godina ljubav cvjeta. 
 
 
Hugh i Deborra-Lee zajedno imaju i dvoje djece, 17-godišnjeg Oscara i 12-godišnju Avu koje su posvojili nakon što je ona imala dva spontana pobačaja.