Kozmetika koju možeš pojesti

Foto: Promo

"BOOLAB je nastao 2013. godine jer sam željela nešto više od kozmetike, nisam to našla tako da sam ju proizvela sama", kaže Martina Karalić, diplomirana agronomistica i fizioterapeutkinja, supruga i majka dvojici dječaka koja stoji iza brenda. 

Boolab za svoju misao vodilju ima da sve što možete staviti na svoju kožu, možete i pojesti. Proizvodi su zaista jestivi jer ne sadrže niti jednu kemijsku molekulu.

Rok uporabe proizvoda je 10 mjeseci jer ne sadrže ništa kemijsko pa tako niti konzervans. Nisu testirani na životinjama i proizvodi su prilagođeni veganima i vegetarijancima. 

Sirovine su hladno prešana ulja i maslaci, čista eterična ulja... Sirovine se nabavljaju isključivo iz Hrvatske od provjerenih dobavljača. 

"Nikada nisam voljela komplicirati stvari pa tako i radim jer ljepota je u jednostavnosti, nešto što je bezvremensko i ne robuje trendovima, lijepa koža je zdrava i čista koža. Želim ljude potaknuti da razmisle što kupuju za sebe, svoju djecu i svoje bližnje. Isto tako ih želim podsjetiti da se umivaju, da čuvaju okoliš, da kupuju proizvode koji nisu testirani na životinjama", kaže vlasnica.

"Boolab je uvijek imao smisao i cilj i na to sam silno ponosna, jer u mom malom labosu radim jedino ja, proizvodim,osmišljavam,pakiram,šaljem,objavljujem... multitasking na nekoj svemirskoj razini", objašnjava Martina i dodaje da je to tako jer se proizvodi rade u malim serijama,bez strojeva, tako da ostanu jedinstveni i najviše kvalitete. Clean beauty u svom najčišćem obliku.