Kraljica glamura na crvenim tepisima kojoj se ne pridaje dovoljno pažnje

Foto: Getty, Splash News

ČEŠĆE je ljudi znaju kao suprugu Justina Timberlakea.


35-godišnju holivudsku glumicu Jessicu Biel gledamo u odličnoj seriji The Sinner iz 2017. godine koju vam svakako preporučujemo, a glumica je oduševila glumom, iako je se često podcjenjuje i gleda samo kao suprugu Justina Timberlakea.



A osim što je talentirana te zasluženo na popisima najljepših holivudskih dama, glumica ima i besprijekoran ukus za modu.

I dok u privatno vrijeme obožava jednostavne, ali efektne kombinacije, kada su u pitanju dolasci na crveni tepih uvijek je vrlo glamurozna te oduševljava baš svakom svojom pojavom.



Tako je bilo na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa, gdje je bila jedna od najbolje odjevenih dama, ali i sinoć na dodjeli nagrada Critics' Choice, gdje se ponovno odlučila za crnu haljinu, ali sa zanimljivim detaljima.



Čak i kad nosi mrežaste haljine koje otkrivaju nešto više kože, glumica izgleda glamurozno, a nipošto vulgarno.



Vjerujemo i kako se još uvijek sjećate njezine zanosne toalete s dodjele nagrada Emmy koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge, ali i dekolte.



Na prošlogodišnjim crvenim tepisima dokazala je i kako obožava zlatnu boju pa se čak dva puta pojavila u toj nijansi i izgledala poput prave božice.



Donosimo još nekoliko njezinih odličnih izdanja te jedva čekamo vidjeti što će nositi na skorašnjim dodjelama. Prva na redu - Oscari!