Kud baš ona? Rob Kardashian razbjesnio obitelj izborom nove djevojke

Foto: Instagram

ROB Kardashian ponovno je razbjesnio svoju obitelj.

Iako to nije prvi put da je napravio, čini se kako je ovoga puta prešao granicu, i to sve zbog nove djevojke.
 
A kako se šuška, radi se o starleti Blac Chyni, koja je inače bivša zaručnica sadašnjeg dečka njegove polusestre Kylie, repera Tyge, s kojom ima i dijete. Uz to, njezina najbolja prijateljica je Amber Rose, bivša djevojka Kanyea Westa, a cure su poznate i po tome što često javno ismijavaju klan Jenner-Kardashian.
 
 
Upravo zato, nije ni čudo da je Rob navukao na sebe bijes obitelji, posebno sestre Khloe, s kojom je i najbliži, koja mu je na Twitteru uputila nekoliko bijesnih poruka, a jedna od njih glasila je: "Možeš raditi bilo što, ali protiv obitelji se ne ide!"
 
No, vratimo se na početak priče. Glasine o novom paru potaknula je sama Blac Chyna, slikom na Instagramu, u kojoj je u Robovom naručju. Iako se ne vidi lice muškarca, tetovaže na rukama otkrivaju njegov identitet, a ispod slike, starleta je napisala: "Početak."
 
 
Fanovi su odmah krenuli komentirati kako je napokon došla na svoje te dobila priliku uzvratiti udarac Kardashiankama, i za sebe i za svoju prijateljicu Amber, s obzirom da su obje ostavljene zbog slavnih sestara, točnije Kim i Kylie.
 
 
"Još uvijek nisu službeni, ali se viđaju i druže posljednjih tjedana. Doslovno su nerazdvojni i tu postoji neka romantična vibra", otkrio je nepoznati izvor za US Weekly.
 
 
Čak je i Kim bila jedno vrijeme bliska prijateljica s dotičnom, no prijateljstvo se raspalo 2014. godine, kada je njezina tada 17-godišnja sestra Kylie započela vezu s 8 godina starijim reperom Tygom.
 
Što se tiče Roba, on je prethodno ljubio pjevačicu Ritu Oru te plesačicu Adrienne Bailon.