Kylie Jenner je na ljetovanje ponijela kolekciju badića vrijednu 28 tisuća kuna

Foto: Instagram

SLUŽBENO najmlađa samoostvarena milijarderka u povijesti, Kylie Jenner, na ljetovanju se razmeće svojim bogatstvom.

Osim što je svoje frendice privatnim avionom odvela na Turks i Caicos, gdje su odsjele u vili, a vrijeme provode na jahti i jašući konje, za odmor je spakirala i zavidnu kolekciju kupaćih kostima čija je zajednička vrijednost gotovo 28 tisuća kuna. Riječ je o sveukupno devet badića, od kojih jednome ne znamo cijenu, a sve ih možete pogledati u nastavku:

Maskirni

Posljednji badić u kojem je pozirala je vintage Dior model maskirnog uzorka koji je dio njihove kolekcije iz 2001. godine (kada je Kylie imala samo četiri godine), a cijena mu je 950 dolara (oko 6250 kuna).

"Goli" 

Jednodijelni badić s oslikanim ženskim golim tijelom također je vintage model dizajnera Jeana Paula Gaultiera, a cijena mu je 590 dolara (oko 3880 kuna).

Žuti

Najjeftiniji badić koji je nosila na odmoru je žuti jednodijelni model s asimetričnim izrezom na trbuhu i boku čija je cijena 49 dolara (oko 320 kuna), a potpisuje ga brend Mint Swim u suradnji s njezinim vlastitim brendom kozmetike Kylie Skin.

Crni

Kylie je za ljetovanje spakirala i jednostavni crni bikini s trokutastim gornjim dijelom i minijaturnijim donjim, čiju cijenu na žalost ne znamo jer nije označila ime brenda.

S majicom

Iako izgleda kao da Kylie na ovoj fotki nosi dio bikinija i majicu, riječ je gornjem dijelu badića, a ovaj model potpisuje brend Frankies i cijena mu je 185 dolara (oko 1200 kuna).

Tie-dye

Kylie je za cijelu svoju ekipu nabavila dvodijelne badiće popularnog tie-dye uzorka koje također potpisuje brend  Frankies i čija je cijena 190 dolara (oko 1250 kuna).

Gingham

Fan stranici Kylie Jenner Closet nije promaknuo ni bikini gingham uzorka koji je pokazala samo u svojim Instagram Storyjima, a oni su objavili i da je riječ o modelu brenda Solid & Striped koji košta 168 dolara (oko 1100 kuna).

Prugasti

Jednodijelni badić sa šarenim prugicama u kojem se Kylie uskladila sa svojom kćerkicom Stormi je među skupljima koje je nosila i stoji 392 dolara (oko 2600 kuna), a potpisuje ga brend Missoni. 

Vintage Chanel

Najskuplji badić koji je spakirala za ljetovanje stariji je od nje. Riječ je o plavom vintage Chanel modelu s logom brenda na donjem dijelu koji je dio njihove kolekcije iz 1994. godine, a tada je koštao 1690 dolara (oko 11.100 kuna), otkiva Elle.