Kylie Jenner najavila kolekciju ruževa za Valentinovo: Ovako će izgledati jedna od boja

Foto: Instagram

ČINI se da će nova kolekcija ruževa za usne Kylie Jenner stići prije no što smo se nadali.

Popularna tinejdžerka nedavno je najavila kako će u 2016. godini izbaciti kompletnu kolekciju make-upa te proširiti kolekciju boja za usne, a jutros je na Instagramu objavila kako novi ruževi stižu već za Valentinovo!

Nakon prve kolekcije koja se rasprodala u hipu, ali čije su tamne, tmurne boje poprilično nenosive, Kylie se okrenula nešto življim i nosivijim nijansama, barem ako je suditi prema prvom vizualu.

Na fotografiji koju je Kylie objavila na Instagramu možemo vidjeti usne obojane predivnim ružičastim mat ružem, a uz nove nijanse stiže i nova formula!

Brojne obožavateljice koje su isprobale ruževe iz prve kolekcije izjavile su kako su ruževi pregusti, kako isušuju usne i kako imaju težak, presladak miris pa su stručnjaci koji rade s Kylie vjerojatno te opaske uzeli u obzir.

PRVA KOLEKCIJA RUŽEVA KYLIE JENNER:

Uz najavu nove kolekcije, Kylie je pozvala fanove da joj pomognu izabrati ime za ruž prikazan na fotografiji.

"Jako sam uzbuđena što s vama mogu podijeliti jednu od 3 boja iz nadolazeće kolekcije namijenjene Valentinovu. Radila sam na novoj ekskluzivnoj formuli u koju sam se totalno zaljubila. No, sada trebam vašu pomoć da izaberem ime za ovog ljepotana. Za više informacija, dođite na @lipkitbykylie!", napisala je mlada poduzetnica.