Kylie Jenner odlučila je biti cool mama i to dokazuje svakom objavom na Instagramu

Foto: Instagram

NOVOPEČENA mama Kylie Jenner odlučila je, čini se, biti cool mama koja ne odustaje od smjelih modnih kombinacija.

Štoviše, Kylie je pronašla način kako da uvijek bude usklađena sa svojom kćeri, malenom Stormi Webster, što je u nekoliko navrata pokazala na svojem Instagram profilu.


Kylie je najprije prije tjedan dana podijelila s fanovima fotografiju iz šetnje kvartom s malenom Stormi.

Uskladila outfit s kolicima za bebu

I dok su Kylie i bebica uživale u šetnji i vožnji po sunčanom danu u Kaliforniji, ono što je svima zapelo za oko je outfit koji je Kylie uskladila s kolicima malene Stormi.

 

Kao što se vidi na fotografiji koju je objavila, malenu Stormi gurala je u kolicima marke Fendi pa je i ona odjenula haljinu iste robne marke, s istim uzorkom.

Kylie je nosila i torbicu oko struka, što je još jedan hit sezone, a cijeli look je upotpunila zlatnim satom, minijaturnim naočalama i velikim čizmama.

U tek nekoliko sati fotografija popularne mame i bebe skupila je nekoliko milijuna lajkova.

Cure u bijelom

Jučer je pak Kylie objavila fotografije malene Stormi i sebe, opet u usklađenom outfitu. Ovaj put obje su nosile bijelu boju.

Na prvoj fotografiji koju je Kylie objavila smo mogli vidjeti dio outfita, ali dovoljno kako bismo vidjeli da su obje usklađene u bijeloj boji.

Malena Stormi bila je u bijelom bodiju, s bijelim tenisicama i čarapicama. Što točno njezina mama nosi mogli smo bolje vidjeti na drugoj fotografiji koju je objavila. Vidjeli smo tako da se radi o laganom bijelom kombinezonu bez naramenica. 

Kylie je nosila i Chanelove papuče te zlatni lančić, narukvicu i prstenje, a kako vidimo na fotografiji kosa joj je ponovno crne boje.

Podsjetimo, Kylie je prije tjedan dana na Instagramu pokazala dugu kosu jarkoružičaste boje, a nedavno je predstavila i novu kolekciju make-upa kojom je najavila trendove za ljeto 2018.