Kylie Jenner optužila dečka za varanje s nekoliko žena od kojih jednu zna

Foto: Instagram

ČINI se kako se nevolje u raju nastavljaju.

20-godišnja starleta Kylie Jenner skriva se od očiju javnosti još od rujna 2017. godine i to navodno sve zbog trudnoće koju nikako ne želi priznati.

Međutim, šuškanja o istoj su sve glasnija, a vlasnica beauty carstva vrlo je neaktivna na društvenim mrežama, što je pravo čudo za nju, jer je ponekad znala staviti i po nekoliko slika dnevno na Instagram.

Otac djeteta je reper Travis Scott s kojim je romansu započela nedugo nakon prekida višegodišnje veze s reperom Tygom s kojim se viđala još dok je bila maloljetna.

No čini se kako između nje i Scotta definitivno ne cvjetaju ruže jer, kako se šuška, par je prekinuo, a zatim su imali i burnu svađu u domu njezine mame Kris kod koje se skriva posljednjih mjeseci.

"Kylie je poludjela na Travisa te ga optužila da ju je varao s nekoliko žena, od kojih joj je jedna dobra poznanica. On pokušava sve da je vrati, kupuje cvijeće i poklone, no ona mu je poručila da je pusti na miru", otkrio je nepoznati izvor za Radar Online.

Navodno Kylie komunicira samo s mamom, sestrama te najboljom prijateljicom Jordyn Woods, a uskoro planira i veliki povratak na društvene mreže gdje ju prati više od 100 milijuna sljedbenika.