Kylie Minogue uspjela je jednim ružnim čizmama upropastiti dvije lijepe haljine

Foto: Splash

TKO god je slagao zadnja dva stajlinga pjevačice, treba dobiti otkaz.
 
Kylie Minogue obično nas oduševi svojim modnim kombinacijama, no posljednjih dana nešto je pošlo po zlu. Pjevačica je čula da su kaubojske čizme u modi pa je nabavila jedne iz kojih se sada ne izuva, što ne bi bilo toliko strašno da se ne radi o zlatnom paru sa šljokicama.
 
 
Kylie ih je početkom tjedna iskombinirala s lepršavom bijelom cvjetnom haljinom na kopčanje koju je u struku stegnula tankim zlatnim remenom. Bez zlatnih kaubojskih čizama ovo bi bio savršen proljetni outfit, no one su ga uspjele upropastiti, a isti efekt imale su i na njen posljednji outfit.
 
 
Kylie ih je jučer ponovo iskombinirala s još jednom prekrasnom cvjetnom haljinom koju su također uspjele upropastiti. Ovoga puta radilo se o lepršavom modelu u plavoj boji i na tanke naramenice u kojoj je također naglasila svoj struk, no i ova lijepa haljina pala je u drugi plan zbog ružnih čizama.
 
S druge strane, dvije poznate Hrvatice ovog proljeća nabavile su puno ljepše kaubojske čizme s kojima slažu odlične stajlinge, a riječ je o Ivi Radić i Franki Batelić čijih se izdanja u hit čizmama možete podsjetiti OVDJE i OVDJE.