Lady Gaga je nastavila modni niz u još jednom božanstvenom izdanju

Foto: EPA-EFE

DANI haljina od sirovog mesa i oprava od lateksa su iza nje.

Stil Lady Gage s godinama je postao smireniji te profinjeniji i ženstveniji, a u posljednje vrijeme mogao bi se opisati i pridjevom "božanstven". Otkako je krenula sezona dodjela nagrada, Lady Gaga zaredala je nježna i svijetla izdanja, a niz nije prekinula i na svečanom ručku za nominirane za ovogodišnju nagradu Oscar. 

Gaga se na eventu pojavila u elegantnoj bijeloj haljini modne kuće Louis Vuitton sa slojevitim i zvonolikim rukavima, ukrašenoj suptilnim teksturiranim detaljima. Nešto izazovnija bila je njena prethodna, također bijela haljina koju je nosila na dodjeli nagrada SAG i koja je djelo modne kuće Dior.

Ne smijemo zaboraviti ni Calvin Klein haljinu koju je nosila na dodjeli nagrada Critics’ Choice Award iako nije bila bijele boje, već u najsvjetlijoj nijansi ružičaste, no njome je najavila svoj stilski preokret.

A osim što su tri posljednje haljine koje je nosila bile svijetle, dugačke i elegantne, sve ih potpisuju i najpoznatije dizajnerske kuće jer očito sada, kada je nominirana za sve moguće filmske i glazbene nagrade, svi jedva čekaju surađivati s Lady Gagom.

Jedva čekamo vidjeti što će obući za Oscare!