Lana Jurčević pozirala u topiću i minici koji ne ostavljaju mjesta mašti

Foto: Instagram

RIZIČNI outfiti nisu nepoznanica za ljubiteljicu odvažne mode Lanu Jurčević. Naime, pjevačica je već nebrojeno puta pokazala da zna nositi odjevne komade koje bi se rijetki usudili navući na sebe. Tako je nedavno pozirala u haljini koja otkriva više nego što skriva, ali i ne dozvoljava gaćice. Pokazala je i kako nositi megapopularne "ružne" tenisice, ali i kako najbolje iskombinirati čizme oko kojih se lome koplja.

Iako tvrdi da se najbolje osjeća u potpuno ležernim kombinacijama, priznaje kako ćete je rijetko sresti u nekoj od njih, pa je tako obožavatelji najčešće viđaju skockanu od glave do pete, i to u nekom od brojnih seksi outfita.

Jedan takav upravo je izazvao puno pažnje.

Pjevačica se na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj pozira u minijaturnoj kožnoj minici, ali i u još manjoj majici, odnosno topiću koji ni ne prekriva grudnjak.

Inače, minice poput ove, s prednjim kopčanjem i remenom, pravi su "must have" već nekoliko mjeseci, a dok su se tijekom hladnijih dana nosile na deblje čarape i čizme, s dolaskom toplijeg vremena mnogi će ih nastaviti nositi, ali na gole noge.