Lana Jurčević spojila krznenu bundu s ljetnim sandalama

Foto: Promo 

POSTOJE li u modi uopće više godišnja doba?
 
Vodeći trendovi proteklih su godina potpuno izbrisali granice između ljetne i zimske mode te je postalo sasvim normalno nositi čizme preko ljeta, a zimi hodati u sandalama. Stoga nas, po tom pitanju, Lana Jurčević svojim posljednjim outfitom i ne bi baš trebala iznenaditi, no to je ipak uspjela.
 
Pjevačica je bila zadužena za podizanje atmosfere na jednom modnom događaju u samom centru Zagreba, a za tu prigodu složila je outfit u kojem je spojila ne dva, već sva četiri godišnja doba.
 
 
Lana je zlatne sandale s platformom i blještavom potpeticom iskombinirala s debelom krznenom bundom ispod koje je nosila ružičasto metalik odijelo te je na glavu stavila cvjetni vijenac.
 
 
Samo spoj golih stopala i krzna već bi bio dovoljno neobičan, no pjevačica je iz nekog, nama neshvatljivog razloga, morala otići i korak dalje te na glavu staviti tipični proljetni modni dodatak zbog čega je krajnji dojam ipak bio loš. No Lani ćemo svakako čestitati na hrabrosti jer, za razliku od većine Hrvatica, bar ne igra uvijek samo na sigurno.