Ledena kraljica modnog svijeta "popljuvala" ovaj odjevni komad

Foto: Getty

ONA ga smatra dosadnim.

Urednica američkog izdanja Vogue, Anna Wintour, poznata je po tome što je strah i trepet modnog svijeta, a tko se njoj zamjeri, definitivno ne prolazi dobro.



No, ne radi se o nikakvoj svađi ili novom skandalu, već o tome da je upravo ona nedavno prokomentirala današnju modu te što od nje očekuje, nakon odgledanih revija na prestižnim Tjednima mode, a jedan je odjevni komad prozvala "dosadnim".

"Dizajneri poput Miuccije Prade uvijek pomiču granice te nam pokušavaju pokazati nešto drugačije te nas inspirirati. U ovom trenutku dostupni su nam različiti proizvodi, ali treba nam emotivna moda, koja će nas potaknuti da sanjamo, a ne samo još jedna dosadna bež kožna jakna", izjavila je Anna.



Pogađate, ona ju baš nikada ne nosi, ali nosi kožne komade u upečatljivim bojama te ukrašene krznom ili nekim drugim dodacima, koji ih ne čine dosadnima.

No, bez obzira na to, vjerujemo kako će ju mnoge žene i dalje rado nositi, jer je to komad koji mogu nositi u doista raznim prilikama te onaj koji ide baš na sve.